Spălătorie ecologică pentru uz casnic sau business

Indiferent că ai nevoie de ajutor pentru acasă sau pentru business-ul tău, avem grijă ca rufele tale să fie impecabile de fiecare dată.

În 2011 am plecat la drum cu un obiectiv clar – să oferim clienților noștri servicii de top în domeniul curățătoriei și spălătoriei de textile. Ne dedicăm în fiecare zi îndeplinirii acestui obiectiv prin utilizarea tehnologiei wet cleaning și a produselor profesionale fără solvenți chimici.

Clienții noștri sunt atât persoane fizice, cât și companii medii și mijlocii precum hoteluri, centre spa, spitale, săli de sport, aziluri de bătrâni, restaurante, fabrici sau corporații. Într-un timp relativ scurt, am devenit lideri în domeniul spălătoriei ecologice pe piața din județul Timiș, prin eforturi susținute și prin implementarea celor mai noi tehnologii și procese de curățare. Detergenții EcoLab pe care îi utilizăm asigură o curățare optimă a textilelor, fără a avea vreun impact negativ asupra mediului; atestatul ISO9001 certifică angajamentul nostru pentru managementul calității.

Suntem partener de drum lung pentru mulți dintre clienții noștri, mai ales datorită faptului că am reușit întotdeauna să livrăm un standard înalt de calitate a serviciilor la un preț competitiv.