Angajăm recepționer spălătorie

Căutăm un coleg pentru echipa noii noastre locații din Complexul Studențesc. Oferim un loc de muncă stabil și un mediu plăcut de lucru, cu pachet salarial atractiv. Alătură-te echipei noastre!

Cerințe:

  • studii medii
  • persoană organizată și serioasă
  • cunoștințe de operare PC
  • spirit de echipă și flexibilitate

Responsabilități:

  • înregistrarea comenzilor
  • recepționarea hainelor
  • încasarea plății pentru servicii
  • primirea și eliberarea comezilor
  • informarea clienților

Pentru mai multe informații, contactează-ne la 0720 543 225 sau prin formularul din pagina de contact.

Identitatea noastră a fost revitalizată printr-un brand refresh, iar acum poți afla toate informațiile despre noi de pe noul website. Vezi informații pentru clienți industriali sau casnici și contactează-ne!

Cauți un partener de drum lung? Suntem soluția potrivită!

Am început acest business în anul 2011, prin convertirea unei mici spălătorii de textile din Timișoara într-o spălătorie industrială, gata să preia cantități mari de rufe de la clienți precum hoteluri, restaurante, centre spa și altele. Ca investitori, am împărtășit același obiectiv – ne-am luat angajamentul să oferim cele mai bune servicii de spălătorie și curățătorie pentru clienții noștri casnici sau industriali.

Acest obiectiv se menține în picioare chiar și astăzi, astfel că BriteClean, sub același management, a înregistrat o creștere exponențială, devenind lider pe piața de profil din județul Timiș. În prezent suntem reponsabili pentru rufele impecabile a sute de clienți precum hoteluri, restaurante, centre spa, săli de sport, spitale, laboratoare, centre de bătrâni, fabrici și corporații. De asemenea, suntem mândri de faptul că am reușit să devenim cel mai mare angajator de profil din zona de vest a României.

Reușitele noastre se datorează în primul rând modelului de business susținut prin implementarea celor mai noi tehnologii și tehnici de curățare, precum și prin utilizarea detergenților EcoLab care asigură spălare optimă fără agenți chimici și fără impact negativ asupra mediului. Certificarea ISO9001 atestă angajamentul nostru în ceea ce privește managementul calității.

Zi de zi, livrăm clienților noștri ceea ce alte companii nu reușesc – un standard înalt de calitate la cele mai competitive prețuri de pe piață.

Devin-o și tu partenerul nostru!

Etichetare și urmărire

Sistemul de etichetare și urmărire a articolelor textile folosit de BriteClean, elimină riscul de rătăcire sau încurcare, datorită etichetelor complexe care dețin informații privind tipul și culoarea articolului, numele clientului, un număr unic de înregistrare a comenzii și data la care trebuie finalizată comanda.

Aplicarea etichetelor de identificare fără perforare sau capsare previne deteriorarea sau ruperea articolelor spre deosebire de sistemele clasice de etichetare. Etichetele de identificare folosite de BriteClean sunt concepute în așa fel încât să poată fi introduse prin gaica sau eticheta articolului.

Curățare umedă vs curățare chimică normală

Majoritatea unităților de curățare uscată (dry cleaning) folosesc percloretilenă (PERC) pe post de solvent în procesul de curățare chimică. PERC este un compus organic sintetic și volatil (VOC), care prezintă un risc pentru sănătatea oamenilor și pentru mediu. Contactul minim cu PERC poate cauza amețeală, dureri de cap, stări de somnolență, greață, precum și iritații respiratorii și ale pielii. Expunerea prelungită la PERC a fost asociată cu afecțiuni ale ficatului și rinichilor, precum și cancer. PERC a fost identificat ca o substanță „probabil” cancerigenă pentru oameni prin Propunerea 65 a statului California.

PERC poate pătrunde în organism prin contaminarea apei potabile, expunere la nivelul pielii, sau, cel mai frecvent, prin inhalare. Acest fapt reprezintă un pericol pentru sănătate și mediu nu doar în cazul lucrătorilor din activitatea de curăţare chimică, ci și în cazul clienților care duc acasă îmbrăcăminte îmbibată cu PERC. Agenția de protecție a mediului din SUA (EPA) a constatat faptul că îmbrăcămintea curățată chimic cu PERC poate crește nivelul acestei toxine într-o locuință, mai ales în camera în care sunt ținute hainele. Mamele care alăptează și sunt expuse la PERC, îl pot elimina în lapte, expunându-și astfel copii la risc. PERC nu este periculos doar pentru oamenii care lucrează în unitățile de curăţare chimică, sau care duc acasă îmbrăcăminte curățată chimic. PERC poate de asemenea să pătrundă în aer, apă și sol în timpul proceselor de curățare, purificare și eliminare a deșeurilor.

Pe de altă parte, curățarea umedă (wet cleaning) reprezintă o metodă care folosește mașini de spălat și uscătoare controlate de calculator, detergenți și agenți de întreţinere biodegradabili, precum și diverse tipuri de echipamente pentru călcat și rearanjare, care pot fi specializate pentru diverse tipuri de fibre și materiale. Solventul în cazul curățării umede este apa. Cel mai important aspect în cazul curățării umede de succes este reprezentat de experiență și cunoașterea diverselor tipuri de materiale și metode corespunzătoare de finisare a confecțiilor de către operatori.

Conform Agenției de protecție a mediului din SUA (EPA), curățarea umedă este cea mai sigură metodă profesională de curățare a confecțiilor. Nu folosește substanțe chimice periculoase, nu generează deșeuri periculoase, iar procesul nu poluează aerul și reduce potențialul de contaminare a apei și a solului. Detergenții specializați și agenții de întreţinere folosiți în procesul de curățare umedă sunt mai puțin agresivi decât produsele pentru uz casnic. Toate produsele sunt deversate în canalizare și sunt procesate cu ușurință de către unitățile locale de tratare a apei uzate.

Având în vedere grija noastră pentru mediu, BriteClean a luat decizia de a investi în această tehnologie, iar acum oferă singurul serviciu de curățare umedă din județul Timiș. Iar pentru a asigura calitatea produsului finisat, echipamentele specializate de curățare umedă, precum și procesele asociate de curățare sunt certificate Woolmark.