Faci o primă impresie impecabilă

Prima impresie pe care o lași clienților atunci când intri în contact cu ei ar putea să determine soarta colaborării voastre, așa că ne asigurăm că lenjeria, prosoapele sau echipamentele tale de lucru sunt impecabile. Cu ajutorul experienței, detergenților și a utilajelor noastre profesionale, curățăm impecabil lenjerii, prosoape, uniforme și echipamente de lucru pentru ca tu să poți oferi angajaților, clienților și partenerilor tăi cele mai bune servicii.

Certificat TÜV Rheinland ISO 9001

Dispunem de un sistem certificat de management al calității serviciilor oferite, urmat în fiecare pas al procesului de spălare și curățare a hainelor.

Organizare eficientă

Utilizăm un sistem electronic ERP creat de noi, care asigură eficiență maximă în toate procesele noastre de producție precum și același produs finit de fiecare dată.

Împăturire și ambalare

Toate rufele tale sunt împachetate în conformitate cu specificul materialului din care sunt confecționate pentru a fi livrate în stare perfectă.

Spălare adecvată

Ne adaptăm tipului de țesătură din care sunt confecționate rufele tale și folosim întotdeauna numai programe și soluții ecologice adecvate acestora.

Soluții profesionale

Procesele și soluțiile utilizate în procesul de spălare sunt unele profesionale care garantează siguranța țesăturilor.

 • CWS-boco România

  Marius Purcarelu

  Suntem mulțumiți de profesionalismul, seriozitatea, receptivitatea și eficiența de care dau dovadă, calități pe baza cărora putem confirma satisfacția noastră ca beneficiar al serviciilor prestate de BriteClean.

 • NH Hotels

  Gabriel Holznagel - Hotel Manager

  BriteClean este un colaborator de încredere și receptiv pentru realizarea serviciilor de spălătorie. Serviciile furnizate de aceștia s-au dovedit a fi la ce mai înalt standard de calitate.

 • FrigoGlass

  Monica Malciu - Resurse umane

  Suntem foarte mulțumiți de profesionalismul angajaților BriteClean. Uniformele noastre de lucru sunt în sfârșit nu numai curate și călcate impecabil, dar nu se mai deteriorează așa de repede.

 • Banat Car

  Vlad Vela - Director de vânzări

  Am ales să colaborăm cu BriteClean ca furnizor de servicii de spălătorie și curățătorie, echipamente de lucru datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a promptitudinii în executarea comenzilor.

 • Megaprofil

  Departament management

  BriteClean a realizat și realizează în continuare servicii de spălătorie și curățătorie profesională pentru compania noastră în concordanță cu termenii contractuali și standardele noastre exigente de calitate.

 • Hotel Restaurant Stejarul

  Raluca Herta - Hotel Manager

  Colaboratorii noștri de la BriteClean au dat dovadă de profesionalism și promptitudine în realizarea serviciilor de spălătorie, începând de la tratarea eficientă a petelor lenjeriei, spălarea personalizată și livrarea lenjeriei în timp util.